Lotto på nätet - Spela online lotteri 2019

Online lotterier är ett relativt nytt tillskott till spelvärlden, och öppnar nya möjligheter till spelare som inte var tillgängliga via offline lotterier. I motsats till offline-utbudet erbjuder online lotterier spelarna den lätta möjligheten att vinna pengar direkt hemifrån genom att köpa en biljett online.


Med offline lotterier måste spelare besöka en återförsäljare som är en deltagare i lotteriet, fylla i en biljettkupong med sina detaljer, betala och vänta på att resultaten ska dras från partiet, vanligen på ett TV-program. Den största skillnaden mellan online och offline lotterier är i huvudsak var du köper biljetter från.

Lotto på nätet

Online lotterier är upp till en viss punkt bekvämare eftersom du kan köpa en biljett online från vilken enhet som helst. Det finns dock vissa begränsningar online som inte gäller för offline lotterier. Officiella lotterihandlare kanske behöver fråga om identifiering för att se till att du är laglig ålder.


Detta varierar i olika länder, så du behöver fråga hos din lokala lotterihandlare för den lagliga åldern att delta i ett lotteri. Online lotterier har några fler hoops att hoppa igenom, vilket kan vara lite mer komplicerat.

Spela lotto online 2018

Alla lotterier på nätet måste validera din identitet innan det är lagligt tillåtet att sälja en biljett. Eftersom det här är en online-transaktion tar det naturligtvis lite längre tid än att bara blinka ditt körkort till en kassör.


Med online lotterier måste användarna registrera sig för ett konto innan de kan köpa en biljett. Detta inkluderar ditt fullständiga namn, adress, samt din betalningsleverantörs-information för att behandla en betalning för en biljett.


När dessa villkor är uppfyllda, ger ett online lotteri en stor fördel för spelare när det gäller säkerhet och försäkringar. När du har ett konto är allt på rekord. Med offline lotterier får du bara en fysisk biljett och i händelse av att det går förlorat är det mycket svårt att bevisa att du hade biljetten.


Alla dessa lottervinster kunde försvinna framför dina ögon - dina vinnande nummer kom upp, men hunden åt biljetten och du har inga bevis.


Att hävda priset skulle vara otänkbart. I fallet med ett online lotteri är ett sådant scenario lika otänkbart på grund av digitala register.


Dessutom får vinnare av online lotterier generellt sitt pris överfört till sitt konto automatiskt inom 24 timmar efter att ha vunnit. Undantaget från detta är när du vinner jackpotten eller andra större priser.


Detta kräver att du hävdar ditt pris personligen, detsamma som med en off-line lotteri, men om du har vunnit jackpotten skulle du knappast klaga.


Som med alla onlinespel, spel-webbplatser och kasinon erbjuder online lotterier bekvämligheten att spela när som helst, på vilket som helst ställe.


Online lotterier tillåter dig också att välja slumpmässigt antal genom att klicka på en knapp. Den här funktionen brukar hittas på onlinelotterier som kallas "Lucky Dip".

Var spelar man lotto på nätet?

Tidigare begränsades lotterispelarna till att spela lotterierna i sina egna länder. Ett nytt koncept har gjort det möjligt för online lotterispelare att delta i lotterier från hela världen.


Genom sådana portaler kan spelare i Storbritannien och Australien satsa på resultatet av US Powerball - med jackpots regelbundet i flera miljoner - och Euromillions lotterier är nu öppna för deltagare från utanför Europa.


Detta görs möjligt genom en process genom vilken spelare väljer siffrorna och detta placeras som en satsning. Om siffrorna kommer upp betalas den vinnande jackpotten i sin helhet.

Lottovinster på nätet och hur du tar del av dem

Lotteripengar kan vara lätt i miljoner, och jackpottar kan till och med slå upp till en miljard eller mer i mycket lyckliga fall.


Om din biljett råkar vinna, måste du lita på din valda lotterisidor för att betala för dig och skicka dina vinster till dig, så välj noggrant och spela bara på pålitliga webbplatser med recensioner från andra spelare.


Din valda lotteri webbplats hanterar dina vinster beroende på din valda betalningsmetod och beroende på storleken på din vinst.


Vanligtvis överförs vinster under $ 500 direkt till ditt konto. vinster upp till $ 5 000 hanteras vanligen via check, medan allt över $ 50 000 vanligtvis kräver att du anspråk på det personligen.

Lottoguide på nätet för svenska spelare

Vårt online lotteriguide hjälper dig att bestämma var du ska lyckas, med råd om vilka spel som ska gå och hur man vinner större utbetalningar genom att välja sällsynta nummer. Ett exempel är att välja siffror över 31, så många väljer födelsedatum som lyckotal


Vi hjälper dig att välja betrodda webbplatser, men kom alltid ihåg att läsa vanliga frågor och villkor när du spelar pengar online. Även om oddsen kan vara emot dig, kan de potentiella vinsterna från ett lotteri vara livsförändrande och vitt.