Användningen av cryptovalutor är nu normalt för många företag inom spelbranschen och det inkluderar Bitcoin Cash. Operatörerna byter ständigt till kryptokurser på grund av de snabba och transparenta transaktionerna, liksom de låga avgifterna.


Att välja rätt cryptocurrency på en sådan konkurrensutsatt marknad kan dock vara mycket utmanande. Det finns mer än 1000 kryptokurser där ute och mer kommer ut hela tiden.


Fördelen faller på Ethereum men flera säkerhetsproblem kommer med det som oavsiktliga IoT-malware och sårbara smarta kontrakt.


Bitcoin Cash, å andra sidan, är världens enda funktionella kryptovaluta eftersom det är den enda sanna bitcoin där ute. Enligt Kenneth Haugaard från Ayre UK Media växer Bitcoin Cash i popularitet på grund av de låga avgifterna som följer med.


Eftersom det är det viktigaste för alla speloperatörer väljer de sig snabbt över andra kryptokurser.


Dessutom är Bitcoin Cash det bästa när det gäller att skala upp blockstorleken vilket gör att avgifterna förblir låga. I kombination med omedelbara transaktioner är BC precis vad spelindustrin handlar om, påstod Haugaard i intervjun angående detta.


Han noterade också att människor inte riktigt vet allt som Bitcoin Cash kan. Anledningen till deras framgång är att de kan lösa alla de problem som kryptokurvorna kämpar för just nu.


Sist men inte minst sa Haugaard att webbplatsen Coingeek.com är ett bra ställe för att hitta mer information om Bitcoin Cash.