Starburst
Recension Casinon

Starburst Slotrecension & free spins

Ja, som ni kanske vet så har NetEnt alltid varit bland de bästa online-spelutvecklarna någonsin. De är verkligen min egen personliga favorit! Några av deras bästa spel är South Park, Gonzo's Quest och Jack Hammer. Deras bonusspel har varit otroligt intressant och roligt att spela. Grafiken och animationerna är otroligt imponerande.

Starburst

Spelets tema & grafik

Ta en promenad i den livliga världen av ett videospelspel som stannar i grunden. Starburst är en av de mest populära spelautomaten där ute på grund av dess fantastiska attribut. Detta är ett ljust färgat spel som kommer att hålla spelarna förlovade genom och igenom, med stellar-pun avsedd - visuella och ljudeffekter. Starburst håller de klassiska spelsymbolerna, som baren och 7-talet, samtidigt som man integrerar ett urval av pärlor till sina rullar. Det har också några intressanta bonusfunktioner, tillsammans med dess vildsymbol, som framträder ganska ofta.

 

Förutom spelspelet är det viktigt att påpeka att denna NetEnt-kortplats är bitcoin-vänlig. Spelare som letar efter hybridspel kan välja att snurra antingen med bitcoin eller med traditionell valuta. Det ger många möjligheter för spelare att göra ett stort antal vinster.

Spelkänsla & symboler

Starburst erbjuder en huvudbonusfunktion: den vilda symbolen. Denna symbol kan bara dyka upp i mitten tre rullar. När en enda symbol visas på en hjuls, blir hela hjulen till vilda symboler, och spelet går in i ett spolningsläge. Rullen som den vilda symbolen visade upp förblir statisk under omspolningen, vilket gör att spelaren kan slå fler vilda symboler på andra hjul. Om detta händer spelar spelet höga utbetalningar.

Spela med en Android eller iPhone

Detta är en mycket modern video slot som självklart går att spela från mobila enheter.

Hur vinner du pengar?

Det första tecknet på att något är fruktansvärt, fruktansvärt fel här är att betalningstabellen bara har två diabilder på den. Nej, det här är inte ett misstag, vi förstörde inte när vi tog skärmdumparna - det är bokstavligen allt som finns på platsen. En av bilderna förklarar värdena för varje symbol, vilket är vad, vi förväntar oss som standard från även den värsta platsen - annars vet du vad du kan vinna? Och i all ärlighet är värdena verkligen, verkligen låga. Det absoluta mest du kan få genom att anpassa 5 av den mest värdefulla symbolen är att du sitter ner, 250 gånger din satsning.

Starburst Betyg & sammanfattning

Starburst är klart ett bra spelautomat med mycket dragkraft. NetEnt gjorde stor tid med det eftersom det gjorde det enkelt men mycket underhållande. Förutom den glänsande, charmiga grafiken och lugnande futuristiska ljudeffekter kan den här spåret hålla spelarna spinnande i timmar i slutet. Det är lätt att förstå hur det lönar sig, och spelare kan välja att spela med traditionell valuta eller med bitcoin. Så fortsätt, välj din favoritvaluta och kolla in det!

Lämna en kommentar